La Festa de la Solidaritat recull uns 400 euros

La Festa de la Solidaritat recapta diners per ajudar a les persones damnificades del terratrèmol del Nepal de l’abril passat i a les que, procedents de Síria, fugen de la guerra.

Diumenge la Plaça Prat de la Riba va aplegar nombroses persones en un acte que tenia com a objectiu sensibilitzar a la ciutadania molletana vers les necessitats de poblacions com les del Nepal, després del devastador terratrèmol de l’abril passat, i de les persones refugiades de la mediterrània que es desplacen cap a Europa fugint de les guerres en les que estan immersos els seus països.

 


L’acte també tenia com a objectiu recollir fonts per aquests dos col·lectius. En total s’han recaptat uns 400 euros a través d’un seguit d’activitats i tallers dels que se’n van encarregar, desinteressadament, voluntaris i voluntàries de les entitats que conformen la Comissió d’Entitats de Solidaritat de Mollet. A l’esdeveniment també hi va participar de forma altruista el dinamitzador infantil Juan Carlos Linares.

 


Tot plegat en el marc de la Festa de la Solidaritat 2015. Una Festa amb una gran implicació de les entitats i que enguany ha canviat el seu format, el qual ha estat valorat molt positivament per aquestes entitats. Amb els canvis introduïts augmenta la participació de grans i petits i s’afavoreix la sensibilització de la població en qüestions relatives a la solidaritat i la cooperació.

Edicions locals