OVS Kids, la moda italiana arriba a mollet

Av. Jaume I, 55 (antic Canada House) - Tel. 93 579 38 14

Des del mes d’octubre la nostra ciutat disposa d’una botiga OVS Kids, un establiment dedicat a la roba de nens de 0 a 14 anys. La marca de roba italiana és líder en vendes al seu país d’origen, ja que ofereix un producte extremadament competitiu amb una bona relació qualitat-preu.

 


Una dada destacable és que a Itàlia, 1 de cada 2 nens vesteix roba d’OVS Kids, i ara els infants de Mollet ja poden gaudir de la moda italiana a la ciutat.

 


A l’establiment molletà podràs trobar la col·lecció Baby, Kids i Junior, cadascuna adaptada a les necessitats de cada franja d’edat. Les col·leccions de roba per a nens estan realitzades amb fibres naturals que proporcionen la màxima seguretat i confort per a l’infant. A més, tots els productes OVS disposen de la certificació OEKO-TEX, que garanteix l’absència de substàncies perjudicials per a la salut.

 


Tota la roba d’OVS Kids està realitzada per dissenyadors de prestigi que estudien constantment les tendències del mercat per crear roba a la moda i, al mateix temps, pràctica, versàtil, còmoda i adient per a cada ocasió.

 


I recorda que a OVSKids incorporen gènere nou cada 15 dies, així que si necessites roba de qualitat i a bon preu pel teu fill o filla, passa’t per l’establiment i trobaràs el que necessites.

Edicions locals