Tot Pintat, especialistes en pintura i parquet

C. Anselm clavé 73 – Tel. 93 579 18 46

Si necessites pintar, posar parquet o fer una reforma has de visitar Tot Pintat, un establiment regentat per un molletà que, després de més d’11 anys treballant en el sector, al 2012 va decidir emprendre negoci a la nostra ciutat. Des d’aleshores Tot Pintat ha anat adquirint renom entre la ciutadania i els municipis del voltant.

 


A Tot Pintat es dediquen a la reforma d’habitatges, locals, comunitats de veïns, façanes i naus industrials, entre molts d’altres equipaments, i són especialistes en pintura i muntatge de parquet. Treballen tant per a empreses com per a particulars, tot oferint el millor preu i adaptant el servei a les necessitats de cada client.

 


A Tot Pintat treballen amb primeres marques del sector de la construcció per oferir serveis com pintura decorativa, pedra decorativa, parquet, gas, lampisteria, calefacció, obres i reformes, portes metàl·liques i decoratives i pintura industrial entre molts d’altres serveis. A Tot Pintat ofereixen preus molt competitius i realitzen pressupostos totalment gratuïts i sense cap compromís.

 


L’equip humà del que disposa Tot Pintat fa de l’establiment una empresa seriosa, eficaç i eficient. Si necessites realitzar una obra, reforma, pintar o muntar parquet, visita’ls, t’assessoraran sense compromís.

Edicions locals