Pastisseria Lorena, 27 anys d’experiència

c. de Francesc Macià, 53 - Tel. 935 93 20 49 c. Anselm Clavé, 2 - Tel. 931 854 097

Des de fa 27 anys la Pastisseria Lorena està instal·lada a la nostra ciutat oferint productes artesanals, realitzats amb matèries de primera qualitat i sempre amb el toc secret del pastisser. En Moncho ha dedicat tota la seva vida a la pastisseria. Als 16 anys va començar a treballar com a aprenent a una pastisseria de Galicia i la llarga experiència obtinguda va fer que l’emprenedor decidís obrir el seu propi negoci. “Va sorgir l’oportunitat de venir a Catalunya a obrir un establiment amb l’objectiu d’oferir productes realitzats artesanalment”, expliquen en Moncho, la seva dona, l’Ana, i els seus col·laboradors.

 


Actualment a Mollet hi ha dues Pastisseries Lorena, una al barri del centre i l’altra al barri de l’Estació de França, on està l’obrador i on es realitzen tots els seus productes. La filosofia de l’empresa és oferir productes de qualitat realitzats de la manera més tradicional.

 

A la Pastisseria Lorena podràs trobat tot tipus de brioxeria i pa però, a més, totes les especialitats en pastisseria fina i rebosteria que desitgis com, per exemple, sacher, brownie, coulant, massini i tartaletes, entre d’altres.

 


Com que tots els productes es realitzen artesanalment el client pot demanar el pastís que més li agradi i a la Pastisseria Lorena el crearan expressament per a l’ocasió. A més, també pots personalitzar-lo amb la temàtica que més t’agradi i posar detalls comestibles com, per exemple, espelmes de xocolata.

 


Visita’ls, tasta els seus productes i repetiràs!

 

Edicions locals