Els Premis Manuel Arroyo arriben a la quarta edició

L’Escola Sant Gervasi i Inkemia IUCT Group convoquen aquests premis amb l’objectiu de donar suport i impulsar projectes empresarials cooperatius de joves emprenedors i projectes empresarials en l’àmbit de les ciències de la vida.

Fins el 15 de gener els joves emprenedors que ho desitgin podran presentar el seu projecte per la quarta edició dels Premis Manuel Arroyo, adreçats a joves emprenedors de la comarca. Aquest guardó en l’àmbit de l’economia cooperativa i les ciències de la vida porta el nom del fundador de l’Escola Sant Gervasi, director entre 1970 i 2007 i president fins a la seva mort, el 2008, Manuel Arroyo.

 


Segons expliquen des de l’escola, “els premis volen contribuir a difondre pràctiques i models empresarials que siguin capaços de reunir la generació de riquesa amb el compromís, la cooperació i la redistribució”.

 


Els premis s’estructuren en tres categories: el Premi Manuel Arroyo per a exalumnes de l’Escola Sant Gervasi, el Premi Manuel Arroyo per a joves emprenedors de l’economia cooperativa, i el Premi Manuel Arroyo en Ciències de la Vida.

Edicions locals