Alumnes de l’IES Vicenç Plantada obtenen la doble titulació de Batxillerat i ‘Baccalauréat’

Dimarts de la setmana passada es la consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, lliurava els diplomes de la doble titulació de Batxibac a alumnes de 12 centres catalans, entre els que es troba l’IES Vicenç Plantada.

En total 145 alumnes catalans rebien dimarts de la setmana passada, de la mà de la consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, el diploma que reconeix la doble titulació de Batxillerat i ‘Baccalauréat’, més conegut com a Batxibac. Aquest guardó s’ha lliurat a diversos alumnes de 12 centres públics i concertats de Catalunya, entre els que es troba el centre de la nostra ciutat, on dos alumnes han rebut el diploma enguany.

 

 

El centre que més alumnes amb Batxibac ha graduat aquest any ha estat l’Institut Bon Soleil de Gavà, amb 51 alumnes, seguit de l’Institut S. Sobrequés i Vidal de Girona, amb 16 alumnes, i de l’Institut Gabriel Ferrater i Soler de Reus, amb 12 alumnes.

 

 

La doble titulació de Batxillerat i ‘Baccalauréat’ comporta incorporar al currículum propi la Història de França i la Llengua i literatura franceses, i cursar com a mínim un terç de les hores lectives en llengua francesa. Un cop finalitzat el currículum mixt l’alumnat ha de superar una prova externa supervisada pel govern francès per a l’obtenció del títol.  

 

 

L’IES Vicenç Plantada va ser un dels quatre centres que el curs 2010-2011 va iniciar el currículum mixt i des d’aleshores 5 alumnes ja han obtingut la doble titulació i dos estan actualment cursant estudis universitaris a Lyon i Bordeaux.

 

Edicions locals