Ara Mollet-ERC-MES vol plantejar una moció de censura a mig termini

El grup municipal d'Ara Mollet-ERC-MES torna a recuperar les converses per formar govern amb Canviem Mollet i Convergència. Si s’arribés a un acord, el grup municipal plantejaria una moció de censura a mig termini.

Ara Mollet-ERC-MES ha fet valoració dels primers 100 dies de mandat tot concloent que “tenim un govern feble, amb dificultats per avançar, que funciona per inèrcies i amb poques propostes” i ha explicat que el seu objectiu a mig termini és “formar un govern de canvi, ja que és la voluntat que la ciutadania va expressar a les urnes”, explica el portaveu d’Ara Mollet-ERC-MES, Oriol López.

 

 

En aquest sentit la formació obre “el temps de converses pel canvi”, tal com va fer un cop es va conèixer el resultat de les eleccions municipals. “Haver perdut la primera batalla no vol dir perdre la segona”, explica López, qui veu factible arribar a acords amb els mateixos grups municipals amb els que va iniciar les converses fa uns mesos: Canviem Mollet i Convergència.

 

 

Sobre el termini per arribar a aquest acord que desbanqui al PSC del govern municipal “no hi ha fixada una data límit” però “segurament el resultat de les eleccions del desembre acabarà de clarificar el panorama”, explica López.

 

 

La formació també anunciava dues noves maneres d’establir contacte amb la població. Els dilluns i els dimecres, de 10h a 13h, els regidors d’Ara Mollet-ERC-MES atendran als ciutadans, sense necessitat d’establir una cita prèviament, a la primera planta de l’Ajuntament. També, després de cada Ple municipal realitzaran una roda de premsa per valorar com s’evoluciona en temes de política molletana.

 

 

En referència als pactes de governabilitat que el PSC va signar amb Convergència, al mes de juliol, i amb Ciutadans, al mes d’octubre,  Ara Mollet-ERC-MES creu que “és un pacte de poc recorregut, amb idees concretes en les que segurament tots els grups municipal coincidim gairebé en la majoria, però no sabem si només es tracta d’un aparador o hi ha altres intencions que no coneixem”. A més, el grup municipal anunciava que “el PSC no ha intentat signar cap acord similar amb nosaltres”, tot recordant que l’Acord per Mollet, el document signat per totes les forces polítiques del Consistori un cop format el nou govern, “no és un pacte de governabilitat” sinó “de funcionament i transparència”.

 

Edicions locals