CM presenta al Ple una moció d'àmbit local i una d'àmbit internacional

Les dues mocions que Canviem Mollet presentarà al Ple de dilluns tracten sobre els recursos destinats a l'educació especial a la ciutat i el Tractat Transatlàntic del Comerç i de la Inversió.

L'agrupació molletana presentarà dilluns dues mocions: un d'àmbit local per demanar més recursos per l'educació especial i una altra d'àmbit internacional per demanar que Mollet es proclami municipi contrari al Tractat Transatlàntic del Comerç i de la Inversió (TTIP).

 

Més concretament, la primera moció demana "reclamar al Departament d'Ensenyament de la Generalitat els recursos necessaris per atendre la diversitat i poder realment oferir una educació inclusiva al nostre municipi". La moció també demana parlar amb el cap de servei de la zona per traslladar les reivindicacions, tal com es va acordar al Consell Escolar Municipal el passat 8 d'octubre.

 


La segona moció vol que la nostra ciutat es proclami municipi contrari al TTIP en considerar-lo "un atac a la democràcia i un retrocés". CM recorda que "fa pocs dies es va celebrar una setmana de mobilització internacional i d'accions de lluita contra el TTIP, que entre d'altres va recollir més de 4 milions de signatures".

 

És dóna la circumstància que ICV-EUiA, integrant de Canviem Mollet juntament amb Podem, va presentar una moció similar al Ple de novembre de l'any passat, que va ser rebutjada en rebre només el suport dels 3 regidors d’ICV-EUiA i dels dos regidors que aleshores tenia Ara Mollet-ERC.

Edicions locals