L’Hospital de Mollet ensenya com cal actuar en cas d’aturada cardíaca

Divendres l’Hospital de Mollet celebrava el Dia Europeu d’Atenció a l’Aturada Cardíaca amb tallers pràctics i un estand informatiu

Divendres passat se celebrava el Dia Europeu d’Atenció a l’Aturada Cardíaca i l’Hospital de la nostra ciutat s’afegia a la jornada amb un seguit d’activitats destinades a conscienciar, sensibilitzar i ensenyar a la ciutadania algunes maniobres bàsiques davant una aturada cardíaca.

 


Durant el matí els professionals del Servei d’Urgències van oferir, a tots els ciutadans que s’hi van voler acostar, informació sobre l’aturada cardíaca i com cal actuar. A banda d’aquest estand informatiu ubicat davant del taulell de Consultes Externes, durant el matí també es van realitzar tallers de reanimació oberts a tot el públic. En aquesta formació pràctica es va ensenyar a identificar aturades cardíaques i a com s’han d’iniciar les maniobres destinades a mantenir la circulació sanguínia i l’oxigenació de teixits fins que arribi l’ajuda especialitzada.

 


L’Hospital de Mollet és membre del Consell Català de Ressuscitació, un organisme que té com a finalitat promoure, coordinar i estandarditzar les activitats formatives, de recerca, de difusió i de bones pràctiques en suport vital i ressuscitació cardiopulmonar arreu de Catalunya.

Edicions locals