CREA dóna a Càritas els aliments obtinguts amb la Mostra d'Art Solidari

L'Associació d'Artistes Plàstiques CREA entrega a Càritas els aliments que s'han pogut comprar gràcies a la recaptació obtinguda amb la Mostra d'Art Solidari.

Dimarts, diversos palets carregats de productes alimentaris de primera necessitat arribaven al Servei d'Aliments de Càritas de Mollet per destinar-los a les famílies més necessitades de la nostra ciutat. En total, CREA ha entregat 252 litres de llet, 210 litres d'oli, 54 paquets de galetes de cereals i 51 pots de cacau en pols. Tots aquests aliments s'han pogut comprar gràcies als beneficis obtinguts amb la Mostra d'Art Solidari que les artistes molletanes van realitzar durant el cap de setmana de la Fira d'Artesans, en el marc de la Fira de la Solidaritat. En aquesta mostra les artistes van vendre les seves obres d'art a un preu simbòlic de 20 euros amb dos objectius: col·laborar amb la ciutadania més desfavorida i apropar l'art a tothom.

 


“La iniciativa ha estat tot un èxit i ens sentim molt afortunades de poder col·laborar amb el Servei d’Aliments i apropar les nostres obres als molletans”, explica la presidenta de CREA, Carmen Pérez.

 


Les obres que no es van vendre durant la Mostra  estaran exposades al CIRD Joana Barcala, fins a mitjans de novembre, i es podran adquirir al preu de 15 euros, ja que són les últimes unitats.

Edicions locals