La direcció de Valeo accepta estudiar la negociació industrial

Dimarts a la tarda Comissions Obreres va mantenir una reunió amb la direcció de l’empresa per buscar noves solucions. Tot i que l’empresa manté la voluntat de traslladar la producció a Saragossa, accepta estudiar la negociació industrial en els termes pla

Aquesta setmana el sindicat CCOO mantenia una reunió amb la direcció de l’empresa Valeo de Martorelles per trobar una sortida industrial, laboral i social al conflicte amb els treballadors, que estan en vaga des del 31 de juliol. El sindicat ha exigit a la direcció de l’empresa “el compliment del pla industrial acordat o la renegociació del mateix amb mesures d’industrialització i/o reindustrialització que garanteixin el manteniment de l’ocupació de la planta de Martorelles”. 

 


CCOO també ha plantejat que “qualsevol tipus d’excedent de treballadors només es podria afrontar amb plans de prejubilacions que facilitin la renovació de la plantilla”.

 


La direcció de l’empresa segueix mantenint la voluntat de traslladar la producció de la planta de Martorelles a Saragossa, tot i que accepta estudiar la negociació industrial plantejada pel sindicat. La propera reunió entre les dues parts està prevista per al divendres 23 d’octubre.

Edicions locals