Els Castellers de Mollet són els protagonistes del cap de setmana

Els Castellers de Mollet celebren aquest cap de setmana la seva XXIII Diada Castellera.

Divendres, dissabte i diumenge el centre de la ciutat s’omple de castellers per celebrar XXIII Diada Castellera. Els actes s’iniciaven dijous amb un assaig general al Centre Cívic l’Era, indret habitual d’assaig de la colla. Divendres l’assaig es repetirà a la Plaça Prat de la Riba i, a partir de les 23.30h s’amenitzarà la nit amb el DJ Light Riders al Mercat Vell.

 


Dissabte les activitats continuaran amb una gimcana infantil (12h), un espectacle infantil (16.45h) i l’actuació de la colla molletana, d’altres colles convidades i la companyia de l’Esbart Dansaire de Mollet (18h). La jornada de dissabte clourà amb una altra sessió del DJ Light Riders (23h) i el debut del grup molletà Jamming Cabras (00h).

 


Diumenge, després de realitzar les matinades pel poble, es realitzarà la foto de família dels Castellers de Mollet i el nomenament del Casteller d’Honor 2015, guardó que enguany recau sobre la recent jubilada Noemí Fernández, cap dels tècnics de cultura de l’Ajuntament de Mollet. A les 12.30h la plaça Prat de la Riba acollirà el plat fort de la diada: l’actuació castellera de les colles.

Edicions locals