Gallecs acull el Fira’t dedicat a l’espelta

Diumenge la Plaça de l’església de Gallecs acollirà la primera edició del Fira’t a Gallecs d’aquest any. Les properes edicions del Fira’t seran el 22 de novembre, amb la Fira de la mongeta del ganxet i del carai, i el 13 de desembre, amb la Fira de Nadal

Durant tot el matí de diumenge la plaça de l’església de Gallecs s’omplirà d’activitats familiars que donaran l’oportunitat de conèixer millor els productes de Gallecs, en especial l’espelta. A partir de les 11h Gallecs acollirà activitats com una demostració de com s’utilitzava el molí de pedra, el taller ‘Recep-tari, pa i galetes’ i les explicacions de com es fa la cervesa ecològica de Gallecs, la TOC d’Espelta, o els coixins d’espelta fets amb la pellofa.

 


L’espai ‘Passa-t’ho bé’ inclourà activitats com un circuit de jocs tradicionals, contes per a nadons, un taller familiar per realitzar galetes d’ocells de sucre i passejades amb carro per Gallecs. A més també hi haurà l’espai ‘Encaixa’l: l’Hort a Gallecs’, on els més petits podran descobrir els productes de temporada, i ‘El Racó del Cistell’, on es podran trobar desenes de productes ecològics i de proximitat.

Edicions locals