MediSalut Vallès, medicina de confiança a Mollet

Av. de la Llibertat, 23 - 25 – Tel. 935 79 54 62

MediSalut Vallès és un centre mèdic multidisciplinar que treballa un gran ventall d’especialitats mèdiques i que està instal·lat al centre de la nostra ciutat. La seva principal activitat és l’atenció d’urgències, el seguiment de traumatologia i la realització de tractament de recuperació funcional al servei de fisioteràpia.

 


A banda d’aquests serveis, el centre mèdic MediSalut Vallès també ofereix altres serveis com medicina general, anàlisis clínics, radiologia, pediatria, cardiologia, psicologia, cirurgia general, podologia, fisioteràpia, certificats mèdics, homeopatia i acupuntura. També és el primer centre del Vallès Oriental que disposa d’un laboratori de biomecànica amb estudi de la marxa.

 


A MediSalut Vallès, a banda d’oferir serveis a particulars també treballen amb empreses, tot oferint serveis com medicina general, gestió de l’absentisme laboral, ajuda i suport per als serveis de prevenció propis de les empreses i programes de promoció de la salut, entre d’altres aspectes; i federacions esportives

 

.
A més del centre mèdic a la nostra ciutat, MediSalut Vallès disposa d’un altre centre situat a Mataró. Ambdós  disposen de les corresponents acreditacions, tant per part de l’Ajuntament com de la Generalitat de Catalunya.

 


Si vols tenir una atenció integral en l’àmbit de la salut visita MediSalut Vallès i informa’t de tot el que et poden oferir.
 

Edicions locals