Incendi a causa d’una espelma

Dissabte a les 11.37h els Bombers de la Generalitat rebien l’avís d’un incendi a un habitatge del barri de Plana Lledó. L’incendi no va causar ferits però tres persones van ser ateses per inhalació de fum pel Servei d’Urgències Mèdiques (SEM).

Els Bombers de la Generalitat rebien dissabte a les 11.37h l’avís d’un incendi a un domicili del barri de Plana Lledó, concretament a l’avinguda Caldes de Montbui, 16. Una habitació d’un habitatge situat al primer pis de l’edifici va cremar completament a causa d’una espelma que va caure a terra cremant part d’una cortina.

 


En el moment dels fets només hi havia el propietari a l’habitatge, que va restar confinat al balcó de l’immoble fins que els Bombers van apagar completament el foc. Ell i dues persones que es trobaven al replà de l’habitatge van haver de ser ateses pel Servei d’Urgències Mèdiques (SEM), que les va donar d’alta al mateix lloc dels fets.

 

 

Passada una hora els Bombers ja marxaven de l’edifici i el pis, afectat pel fum, es va quedar hores ventilant. Al lloc dels fets es van desplaçar set dotacions de Bombers de la Generalitat, els Mossos d’Esquadra, el SEM i la Policia Municipal.

Edicions locals