S’inaugura la 23a edició del Voluntariat per la Llengua amb una excursió

El proper dissabte 7 de novembre el Servei Local de Català i el Club Muntanyenc organitzen una caminada i una visita guiada al Celler de Can Roda de Martorelles.

Dissabte vinent s’inaugura oficialment la 23a edició del Voluntariat per la Llengua, un projecte per practicar català a través de la conversa entre parelles lingüístiques formades per un voluntari, que parla català fluidament i un aprenent, que té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa. A Mollet, una de les entitats que col·labora en aquest programa és el Club Muntanyenc, que enguany també prepara una excursió per fer aquesta activitat més dinàmica.

 


La sortida serà dissabte 7 de novembre i s’iniciarà a les 9h davant de la parada d’autobús de l’avinguda Llibertat. A les 9.17h s’agafarà l’autobús que anar a Martorelles on es farà una caminada pel torrent de Can Sunyer fins arribar al Celler de Can Roda, un circuit de poc més d’un quilòmetre. Després de la visita guiada es tornarà a fer el mateix camí de tornada. 

 


L’objectiu és passar una jornada agradable tot practicant l’idioma i la sortida està oberta a tothom que vulgui col·laborar en aquesta iniciativa. Les inscripcions per assistir a l’excursió es poden fer al Servei Local de Català de Mollet, tant presencialment (Masia Can Lledó, situada al carrer Compte Urgell, 26) o per telèfon (93 5701 19 92).
 

Edicions locals