Merck incrementarà els llocs de treball

La multinacional alemanya ha anunciat la intenció de l'empresa de seguir invertint en els dos centres e producció de la ciutat (planta química i planta farmacèutica) i incrementar els llocs de treball.

Així ho anunciaven els directius de Merck en una reunió amb l'alcalde de Mollet, Josep Monràs.  Pel que fa les inversions a la planta química, s'estan executant 11 milions d'euros fins a principis de 2016. En el cas de la planta farmacèutica, des de 2015, s'està invertint una mitjana de més de 7 milions d'euros l'any o es preveu una inversió de més de 20 milions d'euros en un període de 3 anys. 

 


La multinacional estima que totes aquestes inversions comportaran un augment mitjà de la plantilla en els dos centres d'un 10%. Actualment, la plantilla és de 473 treballadors i, des de fa aproximadament un any, s'han incorporat 116 persones, de les quals el 45% són molletans i molletanes.  

 


Merck és una multinacional química i farmacèutica amb més de 38.000 empleats a 66 països. A Mollet es fabriquen al voltant de 470 productes d'elevada rellevància farmacològica i, donats els innovadors sistemes dels dos centres, Merck ofereix les seves instal·lacions per a la fabricació de productes per altres companyies. 

 


 
En referència al que es produeix a Mollet del Vallès, el 90% s'exporta a d'altres països. És el cas del Glucophage, que s'exporta a 40 països, o del Emconcor que s'exporta a 38 països. 

 

 

L'alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha agraït "l'aposta que la multinacional alemanya està fent per la nostra ciutat", afegint que "des de l'Ajuntament seguirem treballant per ajudar a fer realitat bones noticies com aquesta". Unes notícies que "repercuteixen directament sobre els molletans i molletanes al consolidar-se iniciatives centrades en l'activació econòmica i la creació de llocs de treball, dues de les nostres grans prioritats"
 

Edicions locals