La filla del Che Guevara visita Mollet i destaca la feina realitzada en l’àmbit de la solidaritat

Dimecres passat Aleida Guevara, la filla de l’històric revolucionari Ernesto Che Guevara, visitava Mollet per oferir la xerrada organitzada per Mollet amb Cuba. L’Ajuntament aprofitava aquesta visita per rebre a Aleida al Consistori

La primera tinenta d’alcalde, Mireia Dionisio, la regidora de Solidaritat i Cooperació, Ana Maria Díaz, així com representants dels diferents grups municipals, han rebut a Aleida Guevara en la seva visita a Mollet per pronunciar la conferència ‘Nuevos retos de la revolución cubana’, organitzada per l’associació Mollet amb Cuba. 

En l’acte de recepció, Mireia Dionisio, li donava la benvinguda a la ciutat parlant de “la satisfacció que ens suposa la seva presència, no només per la figura icònica que representa el seu pare, sinó per la seva pròpia figura com a persona implicada en la defensa dels drets humans i en la divulgació de la medicina i la salut pública”. Dionisio també va voler agrair a Guevara “el fet d’haver escollit Mollet del Vallès en la ruta de les seves conferencies arreu del món”.

De la seva banda, Aleida Guevara, argumentava  que la seva visita a Mollet  “està marcada per l’amplia trajectòria en el camp de la solidaritat d’aquest municipi, i molt especialment per la tasca que durant molts anys s’està fent  des de l’entitat molletana Mollet amb Cuba”. Pel que fa l’actual situació del seu país, Guevara ha volgut deixar clar que “tot segueix igual, el bloqueig dels Estats Units persisteix i aquesta mena d’eufòria i entusiasme que es viu a Europa no es correspon amb el que segueix vivint el poble cubà”.      


 

Edicions locals