L’Associació Amics de l’Art de Mollet fa dues donacions: al Servei dels Aliments i als treballadors de Valeo

L’Associació Amics de l’Art entrega al Banc dels Aliments i als treballadors de Valeo els diners recaptats en dues actuacions solidàries organitzades per l’entitat amb el suport de l’Ajuntament.

Fa unes setmanes l’associació de gent gran Amics de l’Art realitzava una actuació de playback i un espectacle teatral per recaptar fons pel Servei d’Ali-ments i per la caixa de resistència dels treballadors de Valeo. En total s’han  recaptat 1.200 euros i dimarts els membres de l’associació feien l’entrega a ambdós col·lectius. 

 


Des de l’Ajuntament, l’alcalde Josep Monràs, ha volgut recordar que “el més important no és la quantitat. És l’aportació que ha fet la gent gran d’Amics de l’Art per recaptar solidaritat i ajut emocional pels que es troben en situació d’emergència”.

 


En referència a Valeo, Monràs ha agraït als Amics de l’Art “l’encert que heu tingut en pensar en Valeo i en el complicat procés que estan passant les famílies després de tres mesos sense cobrar”. En aquesta línia, i mentre no es resolgui el conflicte laboral “l’Ajuntament, a través dels seus Serveis Socials, seguirem ajudant a aquestes famílies i seguirem donant suport en tot el que calgui al comitè d’empresa”.

 


A l’acte també han assistit dos treballadors de Valeo, l’Alfons Garcia i la Cristina Font, que han agraït “la donació que ha fet Amics de l’Art i el suport i l’ajut que en tot aquest procés estan rebent per part de l’Ajunta-ment”.

 


En representació de la Taula de Coordinació d’Enti-tats per a la Inclusió Social de Mollet, i responsable de Càrites a Mollet, M. Teresa Securún, ha agraït  “als Amics de l’Art no només aquest darrer ajut al Banc dels Aliments, que no és el primer, sinó la seva constant trajectòria de voluntariat dedicada a ajudar als més necessitats”.   

 


De la seva banda, Mercè Bastida, d’Amics de l’Art, s’ha mostrat “contenta de poder posar el nostre granet de sorra en totes aquelles causes que ho mereixin”.

Edicions locals