CM creu que el pressupost participatiu del govern és “insuficients i ineficaç”

El grup municipal de Canviem Mollet rebutja el model de participació del pressupost municipal proposat per l’equip de govern ja que “li manca veritable voluntat d’escoltar a la ciutadania”.

Des de Canviem Mollet critiquen el projecte ‘La teva proposta compta’ engegat pel govern municipal on es proposa a la ciutadania enviar les seves aportacions per elaborar el pressupost del Consistori per a l’any vinent. Segons CM “l’anomenat procés participatiu que ha engegat el govern és insuficient i ineficaç i, per tant, el rebutgem, ja que li manca veritable voluntat d’escoltar a la ciutadania”. 

 


Des del grup municipal creuen que “no s’ha fet la suficient cobertura mediàtica del procés i que no s’ha donat la suficient informació sobre el que s’està discutint i valorant”. També creuen que “no s’ha explicat quines seran les propostes finalistes i de quina manera s’inclouran en els pressupostos definitius”. 

 


Des de CM defineixen com ha de ser el Consistori en una frase: “volem que l’Ajun-tament tingui parets de vidre i portes obertes perquè pugui entrar la veu del carrer”.

Edicions locals