Aquesta setmana els serveis municipals comencen a recollir les fulles de la tardor

L’Ajuntament inicia el servei extra de recollida de fulles, que coincideix amb la campanya anual de poda de l’arbrat viari, que va començar fa un mes.

Aquesta setmana s’han començat a recollir les fulles que els arbres deixen caure quan arriba la tardor. Així, ja s’ha activat el servei extra de recollida de fulles, que començarà per la zona de Riera Seca i s’anirà estenent per tota la ciutat. Durant aquesta temporada els treballs es faran al llarg de 45 jornades de tarda els dilluns, els dimecres i els divendres. L’equip de treball està format per una màquina i tres peons.

 


La campanya de recollida de fulles coincideix amb la de poda d’arbres,  que va començar ara fa un mes. En aquest cas, també com cada any, es tracta de podar aquells arbres que ho requereixen per tal d’aconseguir una millora estètica i funcional, evitant podes dràstiques que els debiliten i els fan més sensibles a plagues i malalties.  

 


Segons el darrer registre, de 2014, Mollet del Vallès disposa de 12.020 exemplars entre arbres i palmeres, el que suposa que hi ha un arbre per cada poc més de quatre habitants.

Edicions locals