Mollet acull el Congrés Comarcal Extraordinari d’ERC

La cita servia per escollir les persones que representaran a la formació al Congrés de Diputats i al Senat en les properes eleccions del mes de desembre.

El Casal Cultural acollia dimarts el Congrés Comarcal Extraordinari de la Federa-ció del Vallès Oriental d’Esquerra Republicana de Catalunya, on s’escollien els candidats comarcals al Congrés de Diputats i al Senat de les eleccions del 20 de desembre. En total s’han escollit tres representants pel Congrés de Dipu-tats i dos pel Senat. Manuel Bueno, santceloní de 39 anys, és membre d’Avancem i president de Súmate al Vallès Oriental i ha estat proclamat candidat d’ERC al Congrés de Dipu-tats en representació del Vallès Oriental. Les dues persones que l’acompanyen són la Montserrat Lara, de Parets del Vallès, i en Pep Segarra, de Vallromanes. Pel Senat, els dos escollits han estat l’Esteve Parés, de Sant Pere de Vilamajor, i en Daniel Saavedra, de Montornès del Vallès. 
Bueno, que acudirà a aquestes eleccions com a independent, ha estat escollit primer candidat després de ser proposat per la Perma-nent Comarcal que presideix Oriol Ramon i de recollir el suport de 54 militants que han acudit al congrés comarcal.

 


Bueno, que tal i com ha apuntat al seu discurs és fill de pares andalusos, ha assegurat que amb la seva proposta com a candidat, “ERC evidencia la gran generositat que està demostrant apostant per gent que no ve dels seus quadres, sinó gent independent, d’esquerres, que fa que aquest partit sigui un partit gran, integrador i es converteixi en el referent i pal de paller de la socialdemocràcia a Catalunya”.

Edicions locals