Gas Canalizado, especialistes en instal·lacions de gas natural

Via Ronda, 83 – Tel. 93 570 33 88 – www.gascanalizado.com

Gas Canalizado és una empresa que porta 18 anys instal·lada a la nostra ciutat oferint tot tipus de serveis d’instal·lacions com, per exemple, la instal·lació de calderes, calefacció, descalcificadors, filtres de osmosis, aires condicionats i energia solar tot i que la seva principal especialitat és la instal·lació de gas natural a tot tipus d’edificis. “Som una empresa autoritzada per realitzar instal·lacions de gas natural i la nostra experiència en el sector és el nostre tret diferencial”, explica el gerent de l’empresa.

 


18 anys realitzant instal·lacions de tot tipus avalen la qualitat, serietat i bona feina dels treballadors de l’empresa, que expliquen que la seva millor publicitat és el boca-orella. “La gent que contracta els nostres serveis queda molt satisfeta i sempre ens recomana a d’altres ciutadans. A més, la nostra llarga trajectòria ens ha permès treballar per diverses generacions de la mateixa família, que sempre confien en nosaltres per tenir instal·lacions de qualitat i duradores a casa seva”.

 


A Gas Canalizado son especialistes en instal·lacions de gas tant domestiques com comercials amb o sense projecte: bars, restaurants, bogaderies, rostisseries, etc, realitzant tant les instal·lacions més simples com les més complexes. A més, a banda de la venda de calderes i la instal·lació també ofereixen servei de reparació (617 479 804). Ara que arriba l’hivern és el moment de posar a punt la teva llar així que si tens algun problema amb la calefacció i vols gaudir d’un hivern càlid a casa teva contacta’ls sense compromís i demana el teu pressupost.

Edicions locals