No+vello participa a l’aniversari de ca n’arimon

Anselm Clavé, 72 - Tels. 93 579 42 42 - 619 98 88 00

No+vello és una empresa especialitzada en fotodepilació que va començar la seva activitat l’any 2007 i al setembre de 2008 ja disposava d’una franquícia a la nostra ciutat. No+vello  va estar present durant l’aniversari de Ca n’Arimon, amb una carpa instal·lada a l’entrada del centre esportiu i de salut. L’objectiu ha estat informar als molletans dels tractaments que es realitzen a No+vello, a més d’obsequiar-los amb detalls com pintallavis, miralls per la bossa, bàlsams i llibretes, entre d’altres objectes. “L’acollida ha estat molt bona i els molletans s’han apropat per conèixer els nostres serveis. Ha estat una bona manera de sortir de l’establiment per deixar-se veure i informar de la nostra existència a Mollet”, explica en Josep, el gerent de l’establiment molletà.

 


A No+vello ofereixen tractaments de fotodepilació, de fotorejoveniment i tractaments facials i corporals com, per exemple, hidratació facial i millora de la cel·lulitis i la flacidesa corporal. A més, a No+vello també realitzen blanquejaments dentals per poder lluir un somriure perfecte en qualsevol moment.

 


A més, fins el 15 de novembre, si realitzes una sessió de fotorejoveniment t'aplicaran gratuitament una màscara regenerant d’aloe vera. Ambdós productes et proporcionaran una pell neta, hidratada i molt ben cuidada. No ho dubtis, encara estàs a temps de beneficiar-te dels seus descomptes. Visita’ls, informa’t dels tractaments i les promocions i demana hora per una prova gratuïta.


 

Edicions locals