El Recanvis Gaudí encaixa la primera derrota de la temporada (71-64)

L'equip d'Àlex Coma falla en el tir exterior i perd la seva condició d'invicte a la pista de l'Arenys.

Després d'un inici de Lliga impecable amb sis jornades consecutives guanyant, el Recanvis gaudí ha encaixat la primera derrota del curs a la pista d'un Arenys més encertat. Amb aquesta ensopegada, l'equip molletà perd el liderat i es situa com a segon classificat.

 

L'equip que dirigeix Àlex Coma ha anat sempre a remolc i no s'ha trobat còmode en cap moment, tot i que sempre ha tingut opcions d'endur-se el partit. Els molletans no han tingut el seu millor dia des de la línia de triple i han basat el seu joc en l'encert d'Albert Griso i Ramón Espuña dins la pintura. Tampoc han estat especialment fins en defensa, i l'Arenys ho va aprofitar per córrrer i sentenciar el partit amb ràpid contraatacs. En la propera jornada, el Recanvis Gaudí intentarà tornar al camí de la victòria davant el CB Cornellà (dissabte, 19.45h).

 

El CB Mollet ret homenatge a Antoni Viladomiu

 

D'altra banda, el club posarà al nom d'Antoni Viladomiu al Torneig de bàsquet Ciutat de Mollet que té lloc l'1 de maig. Viladomiu, que va morir la setmana passada a l'edat de 90 anys, va ser un dels entrenadors més detacats de la base del club molletà a la dècada dels anys 50 i 60. A més, també va treballar com a secretari de l'entitat.

Edicions locals