Renfe es compromet a millorar les dues estacions de Mollet

Durant una reunió de treball mantinguda a l’Ajuntament entre l’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, i el director de Rodalies de Catalunya, Félix Martín, Renfe s’ha compromès a atendre part de les reivindicacions històriques, expressades durant mol

Durant aquesta reunió, el màxim responsable de Rodalies a Catalunya, Félix Martín, s’ha compromès davant l’alcalde Josep Monràs, a fer millores a les estacions de Mollet - Santa Rosa i Mollet – Sant Fost. Segons li ha comunicat Martín a l’alcalde Monràs, els responsables de Renfe ja estan treballant en la redacció d’una proposta per instal·lar uns nous accessos amb ascensors que millorin la seguretat i l’accessibilitat de les dues estacions.

 

  
L’Ajuntament confia que aquesta vegada no hi hagin més demores i que aquest projecte ajudi en gran part a millorar l’accessibilitat i la seguretat de les estacions de Mollet – Sant Fost i Mollet – Santa Rosa.  

 


El consistori molletà fa anys que reclama aquestes millores recordant sovint que les dues estacions estan en un nucli urbà de més de 52 mil habitants i que l’estació de Mollet – Sant Fost, per la qual hi passen 3 línies (R2, R2 nord i R8) té un volum de 3,8 milions de passatgers l’any i la de Mollet-Santa Rosa de 820.000.

 


De fet, el 2012, l’Ajuntament ja va presentar al Ministeri de Foment un projecte que recull una gran majoria de propostes per resoldre les nombroses deficiències d’aquesta estació.

Edicions locals