Obre un nou establiment comercial a la ciutat que permet la creació de 30 llocs de treball

Divendres de la setmana passada s’inaugurava el nou supermercat Mercadona situat a la zona de La Farinera. L’obertura de l’establiment ha creat 30 nous llocs de treball de molletans que han estat contractats a través dels serveis municipals d’ocupació de

Divendres s’inaugurava el nou supermercat, que ha suposat una inversió d’1,8 milions d’euros i la creació de 30 nous llocs de treball a la ciutat.  Durant la inauguració, el responsable de Relacions Externes Girona i Barcelona Nord de l’empresa, Santi Mont, recordava que al marge de la creació de llocs de treball directes, en la construcció d’aquest nou centre han participat 40 proveïdors que han donat feina a 80 persones durant la fase d’obra. També, ha destacat que l’establiment “està en una zona estratègica que atraurà molta gent de les localitats veïnes de Mollet i té una superfície de sala de vendes de 1.600 metres quadrats, on s'ubiquen totes les seccions habituals”.

 


De la seva banda, l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, destacava “la importància que té que aquests tipus de companyies s’instal·lin a Mollet ja que juguen un paper de locomotora que  atrau d’altres promotors comercials a instal·lar-se a la nostra ciutat amb l’enriquiment i el benefici que això suposa”.

Edicions locals