Alumnes de l’Escola Sant Jordi visiten l’Ajuntament

Durant aquest novembre l’alumnat del Consell Municipal dels Infants visita l’Ajuntament. El primer centre educatiu en realitzar la visita ha estat l’Escola Sant Jordi i durant les properes setmanes ho faran també les altres escoles.

Totes les classes que participen al Consell Municipal dels Infants (CIM) visitaran la Casa de la Vila, durant el mes de novembre, per conèixer les instal·lacions i el seu funcionament. El primer grup en obrir aquest cicle de visites han estat els alumnes de 6è de primària de l’Escola Sant Jordi. 

 


El regidor d’educació, Raúl Broto, va realitzar la visita pels indrets més emblemàtics del Consistori, que va finalitzar a la Sala de Plens, on els alumnes van poder fer preguntes a l’alcalde de Mollet, Josep Monràs.

 


El Consell dels Infants de Mollet és un òrgan de participació format per l’alumnat de 5è i 6è de primària dels centres educatius de la ciutat amb la finalitat pedagògica que els més joves aprenguin els processos democràtics.

 


Les visites formen part del treball previ que fan els alumnes i que culmina amb la celebració del Ple del Consell Municipal dels Infants on els nens i les nenes exposen la seva visió de la ciutat i fan una petició concreta al Ple municipal.

Edicions locals