Estudiants de l’Aiguaviva visiten Ravensburg i estudiants de Narbona visiten Mollet

L’Institut Aiguaviva acull un intercanvi amb alumnes francesos. D’altra banda alumnes del centre participen al ‘6th Ravensburg International Young Conference’ dins el projecte Erasmus+.

Dijous passat arribaven els alumnes francesos de l’Institut Victor Hugo de Narbona que realitzen intercanvi lingüístic amb alumnes de francès de l’Institut Aiguaviva de Mollet. Els molletans ja van viatjar a França en la primera fase de l’intercanvi i ara són els francesos qui visiten la nostra ciutat. L’Ajuntament aprofitava l’ocasió per convidar a una delegació d’estudiants i professors francesos al Consistori i donar-los la benvinguda.

 


D’altra banda, dimarts d’aquesta setmana l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, també rebia a l’Ajuntament a quatre alumnes del mateix centre molletà que van estar a Ravensburg per participar al ‘6th Ravensburg International Young Conference’ dins el projecte Erasmus+, un programa que té com a objectiu millorar les qualificacions i la ocupabilitat i modernitzar l’educació, la formació i el treball juvenil.

Edicions locals