Bar Almansa, menjar equatorià i espanyol

Carrer Sant Llorenç , 50. Mollet - Tels. 669326560 - 625086677

Almansa és un bar i restaurant que porta deu anys a la nostra ciutat. Durant aquest temps ha ofert un tracte amable i familiar  amb el qual s’ha guanyat la confiança dels ciutadans i s’ha convertit en un lloc de trobada acollidor. “Que els clients repeteixin després de provar el nostre servei  significa que estem fent la feina ben feta” expliquen els propietaris del bar, els quals tenen experiència en comerços gastronòmics degut a la seva llarga trajectòria laboral en el sector.

 


El bar i restaurant Almansa es caracteritza per combinar una gran varietat de plats d’origen equatorià i espanyol que permeten viatjar amb el paladar, sense necessitat de moure’s de la ciutat. Durant la setmana es serveixen els menús mediterranis dels quals destaca la paella dels dijous que fa que el restaurant s’ompli. D’altra banda, durant els  caps de setmana es pot gaudir del menjar típic de l’Equador com ara ‘l’encebollado’. 

 


L’explosió de la cuina Mediterrània amb la llatina en tots els plats combinats, menús diaris, i sopars per a grups només la trobaràs al carrer Sant Llorenç, 50. Pregunta pel Bar Almansa! 
 

Edicions locals