Comença una nova temporada dels Jocs Esportius Escolars

Un total de 600 alumnes realitzaran activitat esportiva els dissabtes al matí al complex esportiu de Ca n’Arimon i al pavelló de Riera Seca.

La setmana passada es va donar el tret de sortida a una nova temporada dels Jocs Esportius Escolars. L’activitat, organitzada per l’Ajuntament de Mollet, aplega a més de 600 alumnes de Primària i l’ESO en les categories des de prebenjamí a cadet. Durant la competició, que s’allargarà fins al maig, els partits es disputaran els dissabtes al matí a les instal·lacions del Complex Esportiu Ca n’Arimon i al pavelló Municipal de Riera Seca. Enguany participen 71 conjunts de diversos municipis com Montornès, Montmeló, Parets, Sant Fost, La Llagosta, Lliçà d’Amunt, Granollers i Caldes de Montbui.

 

L’Ajuntament de la ciutat organitza un any més una nova edició dels Jocs Escolars mitjançant un conveni de col·laboració amb el Consell Esportiu del Vallès Oriental.  En aquest sentit, tots els participants en els Jocs Esportius Escolars signen un manifest que els compromet amb els valors de l’esportivitat. A més, al marge de la classificació per punts, també és fa una classificació d’esportivitat i es seguirà organitzant una jornada sense arbitres en la que són els pares, les mares i els entrenadors la que fan aquesta funció amb el suport dels àrbitres.

Edicions locals