Una marea blanc-i-vermella inunda la plaça Prat de la Riba

El Mollet presenta els seus 35 equips i 450 jugadors al centre de la ciutat.

Èxit d’assistència a la presentació dels equips del CF Mollet UE. Centenars de persones van omplir divendres al vespre la plaça Prat de la Riba per presenciar la posada en escena dels 35 conjunts i 450 jugadors que enguany formen el club. Els equips van desfilar per damunt l’escenari i després van realitzar una fotografia conjunta al voltant de la font. Cal destacar que era la primera vegada en molt temps que el Mollet realitzava la presentació lluny del Germans Gonzalvo.

 

Un cop realitzada la presentació, el president del Mollet, Feliu Tura, va afirmar que “enguany hem decidit fer la presentació dels equips aquí per apropar el club a la ciutadania. La ubicació és emblemàtica, ja que estem al costat de les Pruneres, on va jugar el Mollet molts anys”. D’altra banda, l’alcalde de la ciutat, Josep Monràs, va alabar el futbol base a les categories inferiors del club: “Per mi el més important no són els resultats, sinó que els joves aprenguin lliçons de vida practicant aquest esport. El més valuós del Mollet és el seu futbol base. Si continuen treballant d’aquesta manera, els resultats tard o d’hora arribaran”.

 

Obert el període d'inscripcions pel Campus de Nadal

 

El Mollet i el Support Soccer han obert d'inscripcions per al Campus de Nadal, que tindrà lloc els dies 28, 29, 30 i 31 de desembre i 4 i 5 de gener. L'horari de les sessions al Germans Gozalvo serà de 9 a 13h amb la possibilitat de servei de recollida. El preu del campus és de 80 euros amb el regal d'una samarreta Nike. El segon germà tindrà un descompte de 10 euros.

Edicions locals