L'Ajuntament rep a la molletana Alèxia Putellas

La jove jugadora ha estat recentment guardonada com a millor jugadora catalana de l'any en el marc de la quarta edició de la Gala de les Estrelles del Futbol Català.

L'alcalde de Mollet del Vallès, i responsable de l'Àrea d'Esports, Josep Monràs, ha rebut la futbolista molletana Alexia Putellas, amb la intenció de fer extensible el reconeixement de tota la ciutat als mèrits esportius d'Alexia Putellas, jugadora del FC Barcelona i de la selecció espanyola. 

Després de signar el llibre d'honor de l'Ajuntament, Putellas va voler "agrair a l'alcalde Josep Monràs aquesta recepció" afegint que "tot i que en aquests moments tinc l'agenda molt apretada, he fet tot el possible per estar aquí, ja que per mi és un orgull ser rebuda per l'Ajuntament de la meva ciutat".

En referència a l'esport que practica, a Putellas li agradaria que "algun dia Mollet pugui ser un referent català del futbol femení, però tot i que en general les coses van poc a poc, la societat està canviant per bé i aquesta modalitat va prenent força". 

Alexia Putellas ha estat una peça clau dins de l'onze titular del Barça després d'assolir, la temporada passada, la quarta lliga consecutiva. A més va formar part de la selecció espanyola absoluta que el passat estiu va disputar el Mundial a Canadà. De fet, Putellas ha tornar a ser convocada per l'absoluta de cara als propers compromisos internacionals.

 

En la mateixa gala en la que la Federació Catalana de Futbol va nomenar Alexia Putellas millor jugadora catalana de l'any, en l'apartat masculí, el guanyador va ser el també futbolista del Barça Gerard Piqué.  

Edicions locals