Albert Biescas, nou president d’ERC a Mollet

Dídac Pérez deixa de ser el president d’ERC, després de 10 anys al càrrec, i passa el relleu a Albert Biescas.

ERC renovava divendres la seva executiva local amb uns càrrecs que tindran vigència durant quatre anys. La novetat més destacada és troba a la presidència. Després de 10 anys al capdavant del càrrec, Dídac Pérez deixa de ser president, tot i que seguirà formant part de l’executiva local, explicant que “cal renovar càrrec i refrescar els projectes”. El relleu del càrrec l’agafarà l’Albert Biescas qui destacava que “el llistó està molt alt, però realitzem un treball d’equip i continuarem treballant amb la mateixa il·lusió amb alguns canvis i noves incorporacions”. 

 

 

Pérez marxa del càrrec satisfet després d’haver complert els seus objectius. “Quan fa 12 anys vaig començar a treballar en política teníem tres objectius: realitzar un paper digne; tenir representació al Consistori, que ho vam aconseguir al 2003 amb l’Entesa; i ser la veu de l’independentisme a la ciutat”. Dídac marxa content en haver complert els tres objectius i explicava que l’actual és “assolir l’alcaldia”. A aquest objectiu principal Biescas n’afegia d’altres de secundaris com “consolidar i augmentar la confiança de la ciutadania; tenir més presència als barris; augmentar la militància; anar de la mà amb Súmate; col·laborar amb partits i entitats sobiranistes; i un canvi estructural territorial”.

 


Així doncs, la nova executiva local d’ERC està encapçalada per Albert Biescas, acompanyat de Jordi Martín com a Secretari d’Organització, Dídac Pérez com a Secretari de Finançes i Secretari d’Estratègia Política, Adam López com a Secretari d’Imatge i Comunicació, Meritxell Humbert com a Secretària de la Dona, Marta Vilaret com a Secretària de Política Municipal, Adolf Sanromà com a Secretari de Moviments Socials, Alfred Burgeño com a Adjunt a la Secretaria d’Organització, Josep Amaya com a Vocal de Comunicació 2.0, Vicenç Compte com a Vocal de Relacions Veïnals, Carles Pérez com a vocal, Jaume Salmerón també com a vocal, i Oriol López com a Portaveu de Grup Municipal.

Edicions locals