Jorge Fernández Díaz defensa la gestió econòmica del PP

El ministre de l'Interior i candidat de la llista del PP per Barcelona a les eleccions generals visita la ciutat en un acte previ a l'inici de la campanya electoral.

El candidat de la llista del PP per Barcelona a les eleccions generals del 20 de desembre i ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, va visitar diumenge Mollet en un acte previ al tret de sortida de la campanya electoral, que començarà el 4D. Segons Fernández Díaz, "la política econòmica del PP ha permès a Espanya passar de ser el malalt d'Europa fa quatre anys a convertir-se en un referent a Europa i al món per la política de reformes que s'han dut a terme". També va afirmar que "els espanyols ens hem rescatat a nosaltres mateixos. No hem necessitat als homes de negre ni la Troika per superar un moment crític. Estàvem gairebé en fallida però vam saber capgirar la situació".

 

Fernández Díaz va mostrar-se optimista amb el futur de l'estat: "Som el país que més creix de la zona euro. En dos anys hem creat un milió de llocs de treball i en la propera legislatura volem crear quatre milions més. El nostre objectiu és arribar a tenir 20 milions de persones treballant a Espanya l'any 2020". D'altra banda, va destacar l'actuació dels cossos de seguretat al clàssic dies després dels atemptats a Paris: "El més important és que el partit es va desenvolupar amb absoluta normalitat. Tot i que estem al nivell quatre d'alerta terrorista a Espanya, el Madrid-Barça es va celebrar sense incidències i va ser un èxit extraordinari. Tenim uns serveis d'intel·ligència reconeguts a nivell internacional".

 

El ministre de l'Interior va estar acompanyat per la presidenta comarcal del PP, Susana Calvo, número 23 de la llista, pel coordinador comarcal del partit, Francesc Fàbregas, i pel seu germà i regidor del PP, Alberto Fernández Díaz. Després d'atendre als mitjans de comunicació, el cap de llista del PP per Barcelona va fer un vermut amb altres membres del partit i simpatitzants. Durant la seva visita a la ciutat, una quinzena de persones de l'Assemblea Popular i la plataforma Aturem la Guerra el van increpar amb crits i l'exhibició de pancartes on es podien llegir missatges com "No a la ley Mordaza" o "A Mollet no ets benvingut".

Edicions locals