Mollet torna a ser exemple de ciutat verda

Mollet ha estat convidada a l’’Smart City’ per donar a conèixer el seu model de ciutat sostenible, un esdeveniment on 550 ciutats han compartit experiències.

Després de rebre l’European Green Leaf 2015, un guardó europeu que premia aquelles ciutats que han demostrat el seu compromís amb la sostenibilitat i el creixement verd, Mollet ja ha explicat en diverses jornades el seu compromís per tenir una ciutat verda. L’última intervenció per explicar aquest projecte ha estat a ‘Smart City Expo World Congress 2015, celebrat a Barcelona. Aquest esdeveniment mundial té l’objectiu de mostrar les diferents tecnologies que s’estan aplicant per a construir un entorn urbà més sostenible i eficient.

 


Sota el títol ‘Sostenibilitat, una oportunitat de futur per les ciutats intel·ligents’, l’Ajuntament de Mollet ha donat a conèixer les diverses actuacions dutes a terme els darrers anys en l’àmbit ambiental.

 

 

En aquest Congrés, format per representants municipals, institucions, experts en medi ambient, acadèmics, centres d’investigació, empreses i emprenedors, hi participen 500 ciutats dels cinc continents.

Edicions locals