Ja es poden entregar les imatges pel XXI Concurs de Fotografia de Sant Vicenç

Com a novetat d’enguany el concurs incorpora dues noves categories: ‘Mollet ambaixadora verda’ i ‘Autoretrat a Mollet’.

L’Ajuntament de Mollet convoca la XXI edició del Concurs de Fotografia Sant Vicenç amb la incorporació de dues noves categories, que se sumen a les tres ja existents. Fins l’11 de gener els participants podran entregar les seves fotografies (un màxim de 3 obres per tema),  en color o blanc i negre, que no hagin estat premiades en d’altres concursos i que no s’hagin presentat anteriorment a aquest.

 


En aquesta edició, el concurs incorpora una categoria centrada en el tema de Mollet com a model de ciutat verda i sostenible després del reconeixement internacional que ha rebut amb l’’European Green Leaf’. En aquest cas es demanen imatges, objectes o situacions que posin de manifest el compromís de Mollet amb el medi ambient (espais verds, horts urbans, regs de parcs i jardins, energies renovables, recollida selectiva, etc). Hi haurà un premi únic de 200 euros.

 


Un altra novetat de l’edició d’enguany és l’apartat que té com a tema els autoretrats o “selfies” destinat a joves d’entre 12 i 18 anys residents a Mollet. El premi serà de 100 euros en material fotogràfic.

 


A aquestes dues novetats se sumen les categories ‘Mollet invisible’, on es proposa a l’autor donar a conèixer una visió personal i subjectiva de la ciutat captant allò que és menys visible, amb tres premis de 250, 150 i 100 euros; ‘Participant local’, amb un premi únic de 150 per a residents a Mollet, independentment de la categoria a la qual participin; i ‘Lliure’, amb un premi únic de 200 euros. Tots els guanyadors obtindran un diploma.  El veredicte es farà públic el divendres 15 de gener, a les 19h a La Marineta La inscripció al concurs és gratuïta i hi poden participar totes les persones aficionades a la fotografia que ho desitgin.

Edicions locals