Joan Tardà: “Som l’únic partit d’esquerres en condicions per guanyar les eleccions”

Dimarts a la tarda els caps de llista d’ERC al Congrés de Diputats, Gabriel Rufián i Joan Tarda, visitaven la nostra ciutat per parlar amb els molletans, el teixit comercial i el teixit associatiu

El número 1 i 2 de la llista d’ERC al Congrés de Diputats, Gabriel Rufián i Joan Tarda, es passejaven dimarts a la tarda pels barris de Mollet tot parlant sobre el futur de Catalunya amb comerciants. També, aprofitaven la visita per reunir-se amb la comunitat musulmana de la ciutat i oferir una trobada directa amb els ciutadans al Casal Cultural de Mollet.

 


“Cal anar a Madrid per defensar el vot dels catalans i el govern que es formarà d’aquí a poc”, explica el número 2 de la llista, Joan Tardà, qui assegurava que “l’únic partit d’esquerres en condicions per guanyar les eleccions és ERC”. Tardà assegurava que cal mantenir el contacte amb l’Estat com a “companys”  i que “continuarem sent fidels a les complicitats amb totes les esquerres però exigirem que siguin solidaris amb el procés constituent català”. 

 


Tardà també reconeixia que “el sistema polític espanyol incrementa el setge a mesura que ens acostem a la victòria” però és mostrava segur en afirmar que “la democràcia és imbatible”. 

 


De la seva banda, el número 1, Gabriel Rufián assegurava que “ERC es presenta amb una llista de tots i per a tots” i que “no pensem en orígens ni llengua sinó en millors condicions de vida”. 

 


En referència a la coalició que es va formar per les eleccions del 27 de setembre, Junts pel Sí, Rufián explica que “la unitat no és només anar de la mà, hi ha moltes maneres d’estar units i aquesta és una més per la lluita en comú”. Sobre aquest tema Tardà esperava que “a Convergència li vagi molt bé però a nosaltres millor”. Ambdós candidats explicaven que en les passades eleccions es van presentar conjuntament perquè eren en clau plebiscitària “i ara estem en un escenari diferent”.
 

Edicions locals