41 participants del programa ‘Joves per l’Ocupació’ troben feina amb el suport de l’Ajuntament

Gairebé la meitat dels participants en el programa ‘Joves per l’ocupació’ que ofereix l’Ajuntament de Mollet a través d'EMFO han trobat feina i han tornat als estudis.

Dels 85 molletans i molletanes d’entre 16 i 24 anys que s’han beneficiat del programa ‘Joves per l’Ocupació’, 41 s’ha inserit al mercat laboral, 22 per primera vegada.

 


Pel que fa al segon objectiu del programa, el retorn dels joves al sistema educatiu, el balanç també ha estat força exitós, ja que 45 han reprès els seus estudis ja sigui a través de l’ESO o d’un Cicle Formatiu de Grau Mitja. 

 


En total, el 78% dels participants han finalitzat la formació professionalitzadora.

 


Justament, dimecres passat, a les 18 h, 66 dels joves que han participat al programa rebien el diploma que acredita la finalització de la formació de 300 hores en les especialitats de perruqueria i estètica, electricitat, cuina, cambrer/a, comerç i magatzem. A l’acte, que s’ha celebrat a l’Auditori de l’IES Aiguaviva, ha comptat amb l’assistència del regidor de Joventut i Ocupació Raúl Broto. 

 


Aquest projecte està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri d’Ocupació i Seguretat social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb el Programa d’Experièn-cia Professional per a l’ocupació juvenil a Catalunya ‘Joves per l’Ocupació’.

Edicions locals