ToT Eines, reparació i venda de tot tipus de maquinària

c. Sant Jordi, 51 Local 4 – Tels. 93 593 26 15 – 615 500 110

Tot Eines és una empresa familiar dedicada a la venda i reparació de tot tipus de maquinària. El negoci porta més de 30 anys en funcionament i ja ha passat per dues generacions de propietaris. “El meu pare va iniciar el negoci i jo he treballat amb ell colze a colze durant 15 anys. Ara ja fa aproximadament 15 anys que es va jubilar però el negoci continua endavant amb la seva mateixa filosofia”, explica l’Albert, el gerent de Tot Eines. 

 


A l’establiment molletà són especialistes en la reparació de qualsevol tipus de maquinària elèctrica, pneumàtica, de benzina i hidràulica, tot i que també venen els productes nous. “Tants anys en el sector ens han permès treballar amb les millors marques i conèixer tots els productes a la perfecció”.  A Tot Eines podràs reparar i comprar eines de tots els sectors com, per exemple, construcció, reformes, jardineria, alumini, vidre, automoció, fusteria i metal·lúrgia, entre d’altres.

 


A Tot Eines treballen tant per a empreses com per a particulars i, tot i que durant els primers anys només treballaven per la zona de Barcelona, el negoci s’ha anat expandint i actualment tenen clients d’arreu d’Espanya. 

 


A Tot Eines són servei oficial de més d’una quarantena de marques (amb garantia del producte) i són servei autoritzat d’una trentena. Si tens qualsevol problema amb la teva maquinària, no dubtis en deixar-la a les millors mans. I si en vols adquirir de nova, a Tot Eines trobaràs la millor solució per a tu.
 

Edicions locals