Can Raiguer, bon menjar a bon preu

Passatge de la Indústria, 7. Montornès del Vallès - Tels. 935794966-647412937

Can Raiguer és un restaurant que dilluns va obrir a Montornès del Vallès. Als propietaris no els espanta aquest nou repte perquè no és el primer restarurant, ni actualment l'únic, que regenten, sinó que des de l'any 1999 ja existeix un Can Raiguer a Martorelles i també disposen d'un altre restaurant al polígon industrial Pla de Llerona. A més, tenen experiència en el sector de la gastronomia perquè "porto treballant 25 anys en el món de l'hostaleria" explica una de les propietàries del negoci.

 


El restaurant Can Raiguer obre de dilluns a divendres i els dissabtes només al matí, de 6h a 12h, per oferir plats casolans diversos que tenen l'objectiu de satisfer a tots els paladars a un preu molt assequible. Els esmorzars de forquilla de carns a la brasa i els calçots, aprofitant que comença la temporada, són el plats destacats d'aquest nou restaurant. Ambdós plats són els que més èxit tenen i els que han caracteritzat des de sempre al Can Raiguer de Martorelles. 

 


Menús diaris variats, menús especials de cap de setmana, esmorzars, estofats...que no deixaran indiferent a ningú. Anima't i apropa't al polígon Can Buscarons per menjar a Can Raiguer a Montornès! 

Edicions locals