La Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública demana més celeritat per accedir als tractament de rehabilitació

La Plataforma es queixa de les llargues cues per començar els tractaments de rehabilitació al centre Corporació Fisiogestión de Mollet.

La Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública al Baix Vallès sol·licitarà una reunió amb els responsables de CAT Salut del Vallès Oriental per tal d’informar de les deficiències del Centre de Rehabilitació Corporació Fisiogestión de la nostra ciutat, situat al carrer Joaquim Mir, 68. La plataforma explica haver rebut queixes del usuaris, que són derivats a aquest centre a través de l’Hospital de Mollet i els CAPs, per les llargues llistes d’espera.  Segons expliquen des de la plataforma “aquest centre és privat i concertat per la Generalitat de Catalunya i manté una relació d'intercanvi amb la Fundació Sanitària Mollet.

 

“Pels casos no urgents cal esperar més de 8 mesos per a la primera visita i, després, en molts casos, cal esperar més d’un any per començar el tractament”. Des de la Plataforma sol·licitaran una reunió amb CAT Salut després d’haver demanat “reiteradament una reunió amb Fisiogestión per fer-los arribar aquestes queixes i demanar-los explicacions de com està funcionant el servei per als usuaris de la sanitat pública, ja que sembla que en l'atenció privada que també exerceixen no hi ha llistes d'espera”.

 

La Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública del Baix Vallès aprofitarà la reunió per demanar també el Fibroscan per l’Hospital de Mollet.

Edicions locals