La PAH demana recolzament a la nova llei i solucions per a les famílies molletanes

La PAH de Mollet presenta una moció d’urgència per exposar el cas d’una família molletana i demanar el suport del Consistori a la nova llei sobre habitatge.

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de Mollet (PAH) demanava suport als grups municipals a la nova llei a través d’una moció, que va ser aprovada per unanimitat. També, es demanava que els grups municipals portéssin les seves propostes sobre habitatge als programes electorals de les diferents formacions. 

 


La PAH aprofitava el torn de paraula del Ple per exposar, de primera mà, el cas de la família Amghar. “Serem desallotjats el dia 10 de desembre, tenim quatre menors d’edat, dos d’ells amb discapacitat, i no sabem quin serà el nostre futur immediat”, explica el pare de família. 

 


Després de votar la moció per unanimitat, la PAH va seguir insistint sobre la situació de la família: “què passarà el dia 10?”, va preguntar una representant mentre una cinquantena de persones mostraven papers amb el text “Incumplimiento Ley 24/2015”. Des de l’Ajuntament de Mollet s’informa que aquesta família està atesa pels serveis socials de la ciutat des de fa 10 anys i que se li ha ofertdiferents solucions a la seva situació. També informen que l’immoble no és propietat de l’Ajuntament, sinó d’un particular.

Edicions locals