Marta Ribas “Qui som és un dels nostres grans valors”

La diputada de Catalunya Sí que es Pot visitava Mollet per presentar els eixos principals del programa de En Comú Podem per a les properes eleccions del 20 de desembre.

“En Comú Podem és un aglutinament de gent de les esquerres transformadores i aquesta diversitat és un dels nostres grans valors”, explicava la diputada Marta Ribas, dilluns en un acte a La Marineta. Ribas explicava que En Comú Podem ha d’estar present al Congrés de Diputats per tres raons: “fer fora al PP i deixar-lo sense opció de pacte; que guanyi la democràcia real feta des de baix; i desbloquejar la situació de Catalunya”. En aquests sentit Ribas recordava que “som la única candidatura que presenta com a solució la realització d’un referèndum” i criticava a la resta de formacions. Segons Ribas, el PSC “no busca solucions”, C’s, vol “recentralitzar el poder i allunyar-lo de la democràcia”, CDC “no saben què faran, potser acaben pactant amb la dreta”, ERC “es passen la campanya dient que aniran a pactar la independència” i el PP “no cal ni definir-lo”.

 


Ribas també recordava les seves deu prioritats programàtiques: referèndum; pla de rescat ciutadà; feina de qualitat; blindem serveis públics; model financer de servei a la gent; prou desnonaments per motius econòmics; un territori lliure d’agressions; contra les violències masclistes; tancament immediat dels CIES; i democràcia neta i plena.

Edicions locals