Arnau Ramírez: “Nosaltres no volem la independència però no som un mur, volem dialogar”

El candidat comarcal del Partit dels Socialistes a les eleccions del 20 de desembre, Arnau Ramírez, visitava Mollet per respondre les preguntes dels molletans.

La setmana passada La Marineta acollia la visita del candidat comarcal del PSC i regidor a l’oposició de l’Ajuntament de Sant Feliu de Codines, Arnau Ramírez. Amb aquesta visita el candidat encetava la ruta pels municipis de la nostra comarca on respondrà els dubtes i demanarà el vot pels socialistes fins a les properes eleccions generals. “Nosaltres no volem la independència però no som un mur infranquejable. Cal blindar les competències lingüístiques i culturals de Catalunya i garantir un nou sistema de finançament però no pas amb la independència com a camí”, explicava Ramírez abans de començar la trobada. 

 


L’acte a Mollet va tenir un format poc habitual, ja que els ciutadans havien d’enviar les seves preguntes perquè Ramírez les respongués en públic durant l’acte. “Es tracta d’un format innovador però arriscat perquè podem no rebre preguntes. L’acollida a la ciutat ha estat immillorable. Hem rebut 52 preguntes que hem hagut d’agrupar en àmbits per no fer l’acte tant llarg”, explicava Ramírez. Les preguntes estaven relacionades amb l’ocupació, la promoció econòmica, la reforma Constitucional, joventut i medi ambient. 

 


En referència a les reivindicacions molletanes que com a diputat portarà a Madrid, Ramírez parlava del soterrament de la línia de Renfe Mollet-Santa Rosa, la instal·lació d’ascensors a ambdues estacions, i la immediata obertura de l’edifici de la Tresoreria de la Seguretat Social. Ramírez també mostrava el seu rebuig contra la LRSAL, la Llei de racionalització i sostenibilitat de l'administració local, “perquè retira infinitat de competències”. 
 

Edicions locals