Al-Huda manté contactes amb el Síndic de Greuges per solucionar el conflicte amb l’Ajuntament

Jaume Saura, adjunt general del Síndic de Greuges de Catalunya, informa a la Comunitat Musulmana Al-Huda, a través d’una carta, que l’Ajuntament de Mollet no els hi ha facilitat la informació necessària.

Arran el conflicte entre la Comunitat Musulmana Al-Huda i l’Ajuntament de Mollet sobre els usos admesos en el nou local que la comunitat va adquirir, i en no posar-se d’acord per trobar una solució, Al-Huda va demanar ajuda al Síndic de Greuges de Catalunya. 

 


Aquest mes de desembre, l’adjunt general del Síndic, en Jaume Saura, ha explicat que continuen demanat la informació necessària per resoldre el conflicte a l’Ajuntament de Mollet. Concretament la carta diu: “Atès que no hem rebut la documentació escaient i s’ha superat el termini legal per respondre al nostre requeriment, us comuniquem que hem reiterat a l’Administració aquesta sol·licitud i la tramesa de la informació de manera urgent, tot recordant-li el deure de facilitar-la”.

 


Des de la sindicatura informen que “tant aviat com rebem i estudiem la informació, us comunicarem el resultat de les nostres gestions i la resolució que la institució adopti respecte a la vostra queixa”.

Edicions locals