Javier López: “Actualment hi ha menys persones treballant que fa quatre anys”

Dimecres l’eurodiputat i Secretari de Política Europea i Internacional del Partit dels Socialistes de Catalunya, Javier López, visitava Mollet en el marc de la campanya per a les properes eleccions del 20 de desembre.

L’eurodiputat del PSC, Javier López, visitava dilluns la nostra ciutat per parlar sobre les polítiques d’ocupació del Partit dels Socialistes. “Avui en dia hi ha menys persones treballant que fa quatre anys i hi ha hagut un canvi profund en la tipologia de les feines a causa de la reforma laboral”, advertia López. En aquest sentit, els socialistes proposen derogar la reforma laboral i introduir un nou estatut dels treballadors que ajudarà a “aturar la reducció dels salaris, fomentar els contractes de treball duradors i combatre l’atur de llarga durada, entre d’altres aspectes”.

 


A banda de parlar d’ocupació, López també manifestava que l’aposta del PSC són “els serveis socials, estar a prop dels ciutadans amb polítiques de proximitat que assegurin l’autonomia local i reformar la constitució per establir noves fórmules de diàleg”. 

Edicions locals