Alèxia Putellas, protagonista de la revista del Barça

La futbolista molletana conversa amb Gerard Piqué sobre el futbol, el Barça i la responsabilitat de defensar l’escut blaugrana.

Alèxia Putellas viu un moment dolç. Recentment escollida jugadora de l’any per la Federació Catalana, la futbolista molletana i Gerard Piqué protagonitzen la portada de la revista del Barça aquest mes de desembre. Malgrat que no es coneixien personalment, Alèxia i Piqué van connectar de seguida. Salvant les enormes diferències entre el futbol masculí d’elit i el femení, tots dos tenen moltes coses en comú: el futbol, el Barça i la responsabilitat de defensar aquest escut.

 

Entre tots dos sumen 8 Lligues i 5 Copes, però el que realment valoren són les vivències. “Quan miro cap enrere, hi ha moments puntuals en què penso que he estat molt feliç, i he gaudit molt. Toca viure el dia a dia i gaudir moltíssim de cada moment perquè tot passa molt ràpid”. Piqué té 28 anys i ho ha guanyat tot, incloses 3 Champions. Alèxia té només 21 i somia en guanyar un títol europeu. “Des que ets petit i petita aquesta casa t’inculca un estil de joc determinat i els valors del Barça, i nosaltres volem ser referents com ho sou vosaltres –referint-se a Piqué– en aquest estil de joc”, reflexiona la molletana. “Aquí a Espanya ho som, de referents, però també ho volem ser a Europa i, per què no, al món”, afirma amb il·lusió la davantera blaugrana.

 

El Femení blaugrana ha fet el salt al món professional aquesta mateixa temporada i l’objectiu és aspirar a guanyar la Champions en dues o tres temporades. “Ara toca respondre amb bons resultats a tot el que el club ens està donant”, explica Alèxia. La primera gran prova de foc serà als quarts de final de Champions contra el PSG. “Passaré pel Mini, eh?”, diu convençut Piqué a Alèxia. “Et prenc la paraula”, li respon ella. La cita, el proper mes de març.

 

 

Edicions locals