Comencen les activitats nadalenques

Arriba el Nadal a Mollet amb desenes d’activitats organitzades per l’Ajuntament, les entitats de la ciutat i les associacions de comerciants. A més, enguany la Biblioteca Can Mulà celebra el seu 25è aniversari i un gran gruix de les activitats que organitza per commemorar la data tindran lloc durant aquest Nadal. La novetat més destacada d’aquest any serà La Vesprada, una jornada que tindrà lloc divendres i que dóna el tret de sortida als actes nadalencs a la ciutat, que s’allargaran fins al 5 de gener de 2016, nit de Reis.

 

 

 

 

 

 

La Vesprada

 


Divendres de la setmana passada s’encenia l’enllumenat de Nadal per començar a ambientar els carrers i, aquest divendres, es dóna el tret de sortida a les activitats nadalenques amb La Vesprada. Aquesta jornada comptarà amb activitats culturals, comercials i de carrer. La façana de l’antiga Casa de la Vila, acollirà diverses projeccions del videomapping titulat ‘La casa màgica’ (19.30h, 20.30h, 21.15h i 22.15h). També divendres la Biblioteca sortirà al carrer i una seixantena de botigues obriran fins les 22h tot oferint promocions i activitats. La Vesprada comptarà amb l’animació musical de la coral molletana  ‘Estoc de Veus’ que, juntament amb la ‘Dixieland Mobie Dixie’, oferiran música al carrer.

 

 

 

 

 

Activitats

 


Durant aquestes dates es realitzaran activitats de tot tipus, des de tallers infantils per als més menuts de la casa, fins a activitats solidàries per col·laborar amb La Marató o d’altres associacions. ‘Construcció del Tió’, ‘Stopmotion nadalencs’, ‘Mengem sa! Som artistes per La Marató de TV3’ o ‘Clauer de Tió’, són alguns dels tallers que hi ha programats. 

 


En referència a les activitat es podrà gaudir de cinema, contes, el pessebre vivent o l’home dels nassos; i d’altres més solidàries com la venda ornaments nadalencs de l’Escola Can Besora, la Festa de Nadal de La Tramolla o les activitats infantils organitzades per Creu Roja.

 

 

 

 

 

Música i Ball

 


El Nadal a Mollet també està marcat per la gran quantitat d’activitats que hi ha relacionades amb la música i el ball. Des de concerts corals, exhibicions, balls de saló, discoteca per a petits i grans i el tradicional concert d’Any Nou de l’Associació Musical Pau Casals.

 

 

 

 

 

Les Fires 

 


Durant aquestes dates Mollet acollirà diverses fires com el Mercat del Regal de Nadal a Can Borrell (11, 12, 13, 18, 19 i 20 de desembre al parc de Can Borrell), el Mercadet solidari per La Marató de TV3 (del 15 al 19 de desembre a la Biblioteca), la Fira de Nadal (18, 19 i 20 de desembre a Les Pruneres), el Mercadet especial de Nadal de col·leccionistes i brocanters (20 de desembre a la Rambla Fiveller), el Mercat de Reis a Can Borrell (3 i 4 de gener al parc de Can Bor-rell) i el Mercadet de Col·leccionistes (3 de gener a la Rambla Fiveller).

 

 

 

 

 

Aparca a Mollet

 


Aquest any els comerciants també bonificaran als seus clients amb 15 minuts gratuïts a la zona blava, que es poden sumar als 15 minuts que l’Ajuntament bonifica als ciutadans que han pagat l’Impost de Circulació i disposin de l’adhesiu d’enguany. També, el pàrquing de Les Pruneres oferirà 15 minuts gratuïts que els comerços del centre repartiran entre els seus clients. 

 

 

 

 

 

La Cavalcada

 


Dimarts 5 de gener Ses Majestats els Reis Mags d’Orient arribaran a les 18.23h a l’estació de Renfe de Mollet Sant-Fost. En baixar del tren pujaran a les carrosses i iniciaran el tradicional recorregut pel carrer de Berenguer III. Més informació sobre la Cavalcada en les properes edicions de la revista.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Biblioteca Can Mulà, 25 anys al teu costat

 

Enguany la Bilbioteca Can Mulà celebra els seus 25 anys d’existència a la ciutat. Fins ara ja s’ha organitzat activitats com un concurs de punts de llibres, actes al Bibliojardí durant l’estiu i la campanya #totsfembiblioteca. Tot i això, el gruix més gran d’activitats es durà a terme durant les dates de Nadal. La novetat més destacada serà la Biblioteca de Nit (de 18  a 22.15 h), un acte que es desenvoluparà durant La Vesprada, on es traslladarà una part de la Biblioteca a la plaça de l’Església per apropar-la als ciutadans. Segons el director de la Biblioteca, Héctor Calvet  “l’objectiu és arribar al major nombre de gent possible fent que la Biblioteca sigui més propera i, de retruc, que la gent se senti orgullosa de ser de Mollet”. 

 


També, en commemoració dels 150 anys de la publicació ‘Alícia al país de les meravelles’ es realitzarà una projecció interactiva a La Marineta. Pel matí serà el torn dels infants de les escoles de Mollet i per la tarda l’activitat estarà oberta a tota la ciutadania en diversos passis (17.30h, 18h i 18.30h).

 

 

 

 

 

Edicions locals