Xavier Domènech: "Diumenge tenim l'oportunitat d'apostar pel canvi"

El cap de llista per Barcelona En Comú Podem assisteix al Mercat Vell en l'acte central del partit a la comarca.

Més de 250 persones van assistir diumenge al Mercat Vell en l'acte central de la campanya electoral de En Comú Podem a la comarca del Vallès Oriental. El míting va comptar amb la presència del cap de llista per Barcelona, Xavier Domènech, i l'eurodiputada Ska Keller, entre d'altres. Ràdio Vintage Club, el grup de Gonzalvo Plata, màxim responsable de Comissions Obreres a la Comarca (CCOO), va ser l'encarregat d'amenitzar l'acte amb diverses actuacions musicals.

 

Xavier Domènech va criticar durament el govern del PP: "És el moment d'acabar amb el Partit Popular. Portem quatre anys vivint un malson de retallades, imposicions i polítiques antipopulars. El 20 de desembre és l'oportunitat d'apostar pel canvi. I el canvi real no és Ciutadans, sinó nosaltres. Estic segur de que aconseguirem uns grans resultats". Domènech va assegurar que el seu partit és l'únic que pot acabar amb la desigualtat social: "Només a Catalunya gairebé dos milions de persones viuen sota el llindar de la pobresa. Diumenge s'ha d'escollir entre el dret a decidir o la recentralització. S'ha de decidir entre defensar els drets socials o optar per la pitjor reforma laboral en la història d'Espanya".

 

D'altra banda, el candidat de la confluència d'esquerres va voler agrair les declaracions de Sky Keller a favor de Catalunya: "Ha estat una de les poques veus autoritzades a Europa que ha defensat el dret a decidir". Al seu torn, l'eurodiputada alemanya va assenyalar que "Ciutadans és un recanvi del PP amb cara amable. Volen retirar l'agreujant per violència de gènere. Aneu amb compte. Alguns partits nous són extremadament vells". Keller va remarcar la importància d'aquests comicis pel futur d'Europa: "Espanya és la quarta economia d'Europa. Grècia i Portugal són països petits però han començat el canvi. Ara us toca a vosaltres".

 

La regidora de Canviem Mollet, Marina Escribano, va començar el seu parlament trencant la butlleta publicitària del PP: "Portem massa temps d'hipocresia. Portem massa temps enganyats per unes classes dirigents que se'n riuen de nosaltres. Hem de dir prou. El poble s'ha de rebel·lar. És vergonyós que ens governin mentiders i corruptes". En aquest sentit, Escribano va animar a la ciutadania a votar: "Hi ha un percentatge elevat de gent que no sap a qui votarà. És fonamental que els ciutadans vagin a les urnes perquè el canvi sigui una realitat". En darrer lloc, Xavier Buzón, cap de llista de Podem Mollet, es va mostrar optimista de cara a les eleccions: "El canvi no s'atura. El primer canvi va ser a les autonòmiques i esperem que el definitiu sigui el proper diumenge. El bipartidisme ha mort i ara s'obre un nou escenari que cal aprofitar".

Edicions locals